Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

New personal outfit post//Turban effect




 Ναι είμαι πάλι εδώ για να σου δείξω ένα ακόμα outfit που είναι λιγάκι διαφορετικό. Έχει μια πινελιά Vintage, αυτό το ύφος που εμένα μ' αρέσει πολύ να το εφαρμόζω σε outfit!

Η φούστα είναι από το υπέροχο κατάστημα Kilo-shop,στο οποίο θα βρεις άπειρα πράγματα, second-hand αλλά και καινούρια ρούχα. Να θύμασαι, αν το επισκεφτείς ότι χρειάζεσαι αρκετό χρονό, γιατί θέλει ψάξιμο!Α, και για να μάθεις τη τιμή αρκεί να μάθεις πόσο έχει το κιλό σ' αυτό που βρήκες και να το ζυγίσεις.Easy peasy!

Και το καλύτερο για το τέλος!Το υπέροχο αυτό τουρμπάνι Karavan!Το έχω, κυριολεκτικά, ερωτευτεί για το ύφασμα του, για το χρώμα του και για την εφαρμογή του! Αν θες να αποτήσεις ένα τέτοιο πρέπει να βιαστείς, γιατί από το 7th Thought στο Χαλάνδρι με ενημέρωσαν ότι έχουν μείνει πολύ λίγα ακόμα, εκτός αν θες να περιμένεις για τα νέα σχέδια Karavan για την Άνοιξη.


 

Kiss!!

 











Skirt at ''line A'' by Kilo-shop (similar here)//Cropped Sweater by Pull&Bear//Turban by 7th Thought (Karavan)//Sunglasses by Myfashionfruit//Heels by Ts.Mallas



Περιμένω τα σχολιά σας!!!

Vill!






1 σχόλιο:

  1. υπέροχο το λουκ! η φούστα είναι κλασσική και το τουρμπάνι τέλειο!

    Ειρήνη
    www.thedailylace.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή